Tenta

 Har haft provning av Sherry, Portvin och Madeira idag, Intressant. En del sliskigt söta men en del riktigt trevliga produkter, portvinet från -77 och PX Sherryn var riktigt bra. Idag kom tenta resultaten ut från ekonomistyrnings kursen, fick 22 poäng, 20 var G... Sjukligt nöjd över det! 57% fick UG så jag är glad. NU får man kanske fira med ett par glas vin till Ingvar Oldsberg ikväll!



Portvin

Friluftsliv

Det har varit en mycket trevlig dag i Bergslagens djupa skogar. Efter Kallas dominans gav vi oss iväg på en liten grillnings/hugga gran/fisketur ut i skogen. Jag och herrarna Mosesson, Rantzén och Wall samt den förnämliga Blerta Jashari begav oss ut i vildmarken för lite äventyr. Målet var att fiska och få fisk, grilla korv samt hugga gran.
Vi hittade en schysst sjö, ett riktigt superbra ställe att grilla på och till slut även några granar. Fiskarna hade dock gått i ide för vintern.. Vid brasan bjöds det på varm choklad med punsch, grillkorv, banan, skumtomtar, Jokk och många andra härliga delikatesser. När mörkret, strax efter kl fyra, började smyga sig på packade vi ihop vårt lilla entourage och åkte hem. Mätta och belåtna och med två granar i bagaget så var vi ganska nöjda.

Så efter ett skönt bad är all röklukt borta och nu stundar ett rykande hett hatmöte i Italien mellan FC Zlatan och Juventus. Tänkte kolla in matchen nere hos Per och Johan, pågarna som vet allt som är värt att veta om Zlatan. Matchen då?? 0-0 såklart, äckligt italienskt!


Kryssning - Finland T.O.R. på tre timmar

Ikväll smäller det på puben igen, det är en fantastisk (?) temakväll som innehåller en tretimmarskryssning till Finland. Allt som bör finnas finns! Den obligatoriska buffén, blaskvinet, kaptenen, kryssningsvärdar, säkerhetsvakt, karaokebar samt idel festliga festfixare. Allt detta för ynka 150 riksdaler, som hittat enligt mig. 19.00 drar spektaklet igång så man får väl strax klä upp sig som man bör inför en kryssning på Östersjön.

Har lyckats få bort mitt enorma diskberg nu med, inte illa jobbat. Nu står det på tork och jag kan börja koka nudlar igen. Sweeeet! Annars har dagen tillbringats i skolan med tranchering av plattfisk och hel kyckling. Oväntat Intressant, spännande och lärorikt men jag lär få öva lite på kycklingen inför examinationen.

I övrigt kan man konstatera att jag har stor brist på:

... men det är gott med nudlar så jag lider inte.

Gävle

Tja det märks att vintern börjar närma sig, snö, kyla och en massa mörker. November är inte den roligaste månaden på året.

Tentan i fredags gick väl sådär, med lite flyt blir det ett G men vi får väl se vart summan hamnar. Företagsekonomi är verkligen inte min kopp te. Hur som helst så firade vi att att tentan var över nere hos Johan och Per. En lyckad afton med lite tacos, glögg, vin och GT:s. Lördagen var aningens bakfull så det blev fotboll och Danny Ocean hos samma skånemaffia som kvällen innan. Lite löst snack om en Gävle tripp hade florerat kvällen innan och eftersom jag beslutade mig för att åka upp och kolla in matchen mellan Gefle och Elfsborg så fick jag med mig ett stabilt gäng som var sugna på lite kvalitetsfotboll. Så när söndagen kom så rullade silversälen mot norrland. Per, Johan, Fredrik och Linus bangade inte så det var full bil. Matpaus i Falun och framme en kvart innan avspark, bra tajming där. Matchen var väl inte någon direkt höjdare. Lasse NIlsson fortsatte att bränna lägen som om han fick betalt för det och det mesta annat gick i slow motion. Vinst blev det iaf och således kunde man vara lite nöjd med resan. En rolig notis var att jag satt strax till höger om Andreasson och Bosse ordföranden och strax till vänster om den evige Lohne. Speaker-Göran muttrade för övrigt en hel del om Nilssons usla bollkontakter...



Prisutdelning efter STORA silver.

RSS 2.0