Sol

Det känns som att Svedala just nu är något hetare än de norska fjällen. Eller de dimhöljda bergen som man också kan säga en dag som denna. Det är inget vidare väder faktiskt. Men på fredag ska man ju hem så det blir skönt, mycket skönt!

*

Ska börja jobba om 45 minuter...

Long time no see

Ja det har varit bristfällig uppdatering här på bloggen det senaste. Har att göra med min Norge vistelse bland annat. Det har iaf hunnit hända en jäkla massa grejer vill jag lova men det största som har hänt är väl att jag återigen är singel. Annars har dom senaste två veckorna präglats av fantastiskt fjällväder, jag har tom blivit brun och det är inte illa i mitten av april. En av de där härliga dagarna tillbringade vi på skider i backarna här. Vi har snackat ett tag om att testa på telemark så sagt och gjort. Det var inte det lättaste alltså, första åket var riktigt skakigt men sedan kom jag igång mer och mer. Då var det riktigt kul, skönt attt vara helt ensam i backen också, jag gillar lågsäsong och obefintliga liftköer! Det bästa med dagen var nog ändå solen och grillningen mitt i backen. That's life!

Igår var det en slags inofficiell avslutningsfest här uppe. Några har åkt hem idag, jag åker på fredag och några till åker på söndag så det var full fart på stället med det passande namnet Svingen. Det blev drinkar, dans och ett jävla hallabaloo! Jag och Sandra visade lusekoftorna hur det går till i Borås minsann! Kul var det men vid tretiden taggade jag av och gick hem till sängen.
Idag är det väldigt dött här, regn och dimma och dessutom åkte Anna hem till Sverige och då blev det genast tråkigare i Beitostölen. Jag själv åker som sagt på fredag, det ska bli riktigt skönt att lämna Norge nu känner jag. Först blir det hem till Borås för att hämta min bil och lämna mors. Sedan har jag planerat in ett besök på Borås Arena under lördagen sedan får vi se när jag åker upp till Hällefors igen. Det blir nog på söndag skulle jag tro.

See u later!

RSS 2.0