Glöggprovning

I afton väntar glöggprovning hos grannen på däck två, Fredrik Mosesson. Jag har inhandlat blossas trestjärniga glögg med smak av rom. Ska bli intressant att se vilken som är mest välsmakande. Jag vet sedan innan att nämnda glögg är mycket god och prisvärd, men det ska ändå bli trevligt att såhär fyra dagar innan första advent tjuvstarta lite..

*

Åkte till Karlstad igår, en impulsiv och oekonomisk grej men mysigt var det. Klockan hade hunnit bli 23.30 innan det bar av. Mikaela ringde och jag tyckte att det kunde vara trevlgit med ett besök. Kallt som fan var det dock, -15 grader nästan hela vägen ner. Blev lite snack och en djup och välbehövlig sömn efter det.

*

Viktig sexpoängsmatch ikväll med, Rögle BK-Leksands IF. Kommer nog bli jämnt som tusan men jag tror nog ändå på en 14:e raka seger för kära Leksand. (Oj nu gjorde Janne H 0-1 här :)).

Imorgon är det dock en bra mycket viktigare tillställning. Den matchen spelas på Borås Arena mellan IF Elfsborg-FK Mlada Boleslav (Tjeckien). Sjukt viktigt match, vinner dom inte den så är vidare avancemang i Uefa-cupen nästintill omöjligt. Hoppas hoppas..
Jag tror på 2-1 efter två mål av Ischizaki.

Hellre en frisk anka än tio sjuka

Det har kommit in klagomål från några av mina mest hängivna läsare här på bloggen. De anser att jag skriver för sällan och för lite. Jag säger såhär: Hellre kvalitet än kvantitet!

*

Blir iaf en sväng hem till Borås i helgen. Träffa Martin för första gången på... ja ett jävla tag. Kolla på lite fotboll hos Forsman mm mm. Blir säkert mycket trevligt, men fan för bensinbolagen, 12 spänn litern är mycket dyrbart för en fattig student.

*

Gonatt

En fredag

Idag är det fredag, det händer faktiskt bara var sjunde dag. Spännande! Denna fredag har tillbringats i hemmets ljuva vrå tillsammans med mor, far och Mikaela. Eftersom fröken Sanqvists flyttlass till Karlstad bar av idag körde jag henne till hemmet i Hillared. Var visst lite småplock kvar innan Larzéns Josefine skulle komma och plocka upp henne. Jag och Gerd Pantzar fortsatte sedan till blomsterlandet för att göra några inköp.

*

Nu i eftermiddag åkte vi Saab upp till kyrkogården i Dannike för att hälsa på farmor och farfar. De såg ut att ha det bra. Det blev en stunds pillande och tändande av ljus innan vistelsen där var slut för denna gången.

*

Ska bli spänannde att vilken målvakt Kempe tar ut ikväll. Får Belfour starta igen eller får jättelöftet Läck åter chansen... Jag tror och hoppas på 42 årig rutin från nordamerika.

Tippet inför matchen blir hur som helst 5-2 till LIF. Petrovicky visar sin klass och sätter tre baljor. Bellemare och Gabbe Karlsson de två övriga.
Nybro borta känns för övrigt inte som säsongens hetaste match...

*

Får se vad som händer i afton, blir väl i alla fall ett besök på Sturegatan 58. Vad vi hittar på vet ingen. Alex nämnde något om en flaska sprit..

RSS 2.0