Hällefors T.O.R

Drog iväg upp till Hällefors igår strax efter lunch. Var uppee där strax efter fem och flyttade in "övrigt" som glömdes eller som hade tillkommit sedan i lördags. Det gick väldigt bra och Ikea handböckerna stämde bra och behövde inte skrikas åt. Både bord och soffa är nu på plats i mitt nya boende. Känns fin fint.
Skulle till skolan och registrera mig idag. SJälvklart räknar man med iaf liite information och "samling" eller liknande.. Men icke, istället satt en blek tant och bockade av ens namn i ett papper.. Jaha, det tog en minut sedan kunde jag åka hem igen. Drack lite saft och satte mig i bilen för att plöja ner de 30 milen hem till Borås. SEGT! Hatar man inte alla traktorer, husvagnar, lastbilar som inte stannar på trafikfickor när det ligger 10 bilar bakom? Dom borde fan få sig en omgång alltså!

*

Får väl se om det blir något festande i afton, man ska aldrig säga aldrig :)

En massa olika

Är ju faktiskt fotboll idag, Elfsborg spelar returmatch mot Valencia på arenan ikväll. Självklart ska jag dit och beskåda spektaklet. Blir nog fruktansvärt svårt att få hål på det spanska storlaget men man kan ju hoppas på iaf ett mål från Di gule! Det kommer ju iaf bli fullsatt och inramningen lär det inte vara något fel på heller. Jag tror på en knapp förlust med 1-2 (spelade en guldpeng på det resultatet iaf).

*

Blev en väldigt trevlig lunch på Deli idag med. Italiensk buffé med chkladpudding efteråt... Kan det bli bättre? Ohh ja just det, sällskapet var av bästa sort!!

*

Kommer inte att ge mig förrän jag tagit hem drömvinsten. Det är såklart Lotto jag pratar om, ikväll är kvällen det ska ske. Mina sketna 46 kronor som satsades ska omvandlas till många fina miljoner i afton... Mmm ja det är inte förbjudet att drömma trots att man bor i jantelagens Mecka!
Jag väntar spännt på ett samtal från Visby lite senare..

Hällefors

Tillbringade hela lördagen med att flytta grejer från det trygga hemmet i Dannike till det nya, egna hemmet i Hällefors. Avresa 06.00 och hemkomst 20.00 gjorde dock dagen ganska seg. Lägenheten var helt okej, inte mycket att säga om liksom. Dock ett plus med balkong som jag inte hade räknat med.. Blir iofs ganska mycket att pilla med dom första veckorna! Det känns grymt konstigt detta.

Blev uteliv senare på kvällen. Alex hade styrt upp någon förfest hos en arbetspolare i stan. Helt okej ställe och det blev gratis dricka, alltid trevligt. Det shottades Smirnoff ur färgglada äggkoppar, väldigt Festligt.
Fick även träffa stjärnan en kort men väldigt härlig stund i lördags! Tack!

Konstig dag

Det räcker med att säga att detta har varit en väldigt underlig dag med otroligt många svängningar! Fan vad jag hatar att göra folk besvikna..

Blåbär och svamp

Startade dagen med planer om att besöka Swedbank och införskaffa mig ett nytt kort (för vilken gång i ordningen vet jag inte), dom där korten måste vara det sämsta alltså! Helt galet vilken usel kvalité dom håller. Efter det var det väl tänkt att jag skulle fixa mig en ny laptop från netonnet eller liknande. Av detta blev dock inget då det var mycket svamp och blåbär i skogen som var tvungen att plockas...
Släntrade iaf förbi banken vid 15.30 tiden i tron om att det var måndag (då man stänger kl 18) tittade på lapparna om stängningstid och tittade igen. Ja jag stod säkert där i två minuter och bara tittade på de där anslagen som tillkännagav vilka öppettider banken hade innan jag gick. Tänkte för mig själv hur f-n dom kan stänga kl 15 fast det står att dom ska ha öppet i ytterligare tre timmar. Ringde till min Svampvän istället och insåg helt plötsligt att det faktiskt är tisdag idag. Ljuset gick upp och jag fick vända hem utan att ha beställt nytt kort eller fixat dator. Men blåbären smakade ju gott iaf.

*

Insåg idag att flytten till Hällefors på lördag kommer att innebära att jag missar matchen mot Helsingborg. Illa illa, detta är blott den andra allsvenska matchen jag missar med Elfsborg på Borås Arena någonsin (förra var mot ifk ica pga en viss USA resa). Men men, man får väl bita i det sura äpplet och slänga på fyran, om dom nu har någon mottagning där uppe i skogens rike.

Det ljuva livet-vart är det?

Hmm varför ska allt vara så komplicerat helt plötsligt. Jag vill ha La dolce vita nu!!!

3 timmar i telefon

Första måndagen på jag vet inte hur länge (eller det vet jag ju men ja..) som jag inte går till jobbet. Jag har ju slutat, suckers. Kändes jävligt bra faktiskt. Blev dock väckt av inkommande sms tidigt tidigt, att inte folk har vett att tänka på oss sjusovare ;). Väldigt trevliga var dom och det resulterade i drygt tre timmar i telefon. Så nu har jag en batteridöd sladdlös telefon och en mobil utan pengar. Tur det finns msn.

Stack även ner och hämtade min nya bil hos grannen, en Opel Astra från -98 blev det. Silvermetallic och välskött, fick punga ut 40 lax för den men det hoppas jag att det är värt.
Den kommer gå varm på sträckan Borås-Hällefors kan jag säga.

Vilken kväll

Förfesten igår var riktigt trevlig, mkt folk och en hel del sköna typer. Göta blev dock lite segt i längden så vi (jag, Pär och Alexander) vandrade ner till stan för att kolla läget. Vännerna föredrog rådhuset och eftersom jag verkligen ville gå till vimmel så splittade vi på oss. Bra val skulle det visa sig. Syrran och Andreas syntes i vimlet precis som halva Elfsborgs spelartrupp som var ute och firade segern mot GAIS. Mathias Svensson, Fredrik Berglund, Stefan Ishizaki, Jari Ilola, Samuel Holmén, Denni Avdic, Martin Andersson, Emir Bajrami och Abbas Hassan var dom som hade hittat dit.

Träffade på Mikaela och Sasha+pojkvän. Riktigt riktigt kul hade vi. Åkte 159:an hem med ett STORT leende på läpparna.

Ganska segt idag dock! Vaknade till tjugo över tre av att Pär ringde ooch ville ha med mig på vinkväll och lite sånt. Blir nog inget med det faktiskt, är relativt seg efter kopparbergs sju komma noll som jag drack igår.

DSV

Elin! :)

Gays

Blev en vända till Sandra igår tillsammans med Pär, Sandras kille och någon Jennie som Alex säkert kan berätta mer om.. Vart väl ganska lugnt och iom att jag var nykter så var väl inte drinkspelet sådär väldigt upphetsande. Men fulla blev dom minsann, vissa blev tom väldigt fulla. Sa adjö till festfolket runt tolv snåret. Drog på The Bravery-Unconditional på högsta volym i bilen hem och såg med tillförsikt fram emot morgondagens äventyr.

*

Match igen alltså! Denna gång mot Rolles killar i Grönsvart. Bör bli en behaglig historia för eleganterna från Borås, men med en hård Valencia match i benen och ett tidigare nederlag mot just GAIS i år så blir det nog inte så lätt. Jag är ändå positiv och tror på en stabil 3-1 vinst efter ett hattrick av Berglund.

*

Fest ikväll tro? Hmm vi får väl se vad som händer. I så fall lär det väl bli häng med Pär och Hjertén. Vem vet, kanske dyker Mika upp på "il krogish" ikväll, vore ju faktiskt väldigt trevligt.

Fri

Märkte igår att jag hade drygt fem timmar flex kvar att plocka ut och med bara en dag kvar (idag) så blev det sovmorgon! Sweeeet! Passade därför på att besöka farbror dokotorn igen. För vilken gång i ordningen den här sommaren vet jag inte riktigt.. Dom skulle tömma mig på lite blod och kolla hur levern var efter körtelfebern. Dom nöjde sig med ett rör av mitt ädla Pantzarblod.

Blev en ganska passiv dag, mest en massa hejdå och ha det bra till folk. drog vid tre, så borde man förresten göra varje dag! (Komma vid halv tio och gå vid tre alltså). Blev sedan en sväng till stadens bakgård för en väldigt trevlig fika med en riktig stjärna.

*

Blir nog lite fest i afton med. Mr Stenberg som trevligt nog kollade av läget med soffliggaren Robin undrade nyss om det var aktuellt med utgång! Jo men visst tyckte jag. Blir dock ingen alcohol och inte alls speciellt sent med tanke på att jag ska till GBG imorgon klockan 07.00! Det ska bli riktigt kul, ser verkligen fram emot detta..

Härlig match...

Ja det blev ju ungefär som man tänkt sig... ...resultatmässigt. Spelmässigt såg det ut som det var ett korplag som irrade runt i rött på Mestalla!! Men men, Mathias var ju iaf nära från 43 meter..
Bara att lära sig så mycket som möjligt och gå vidare mot UEFA-cupen. Men först ska Göteborgs atlet och idrottssällskap besegras på lördag.

*

Så missade man ju självklart att slänga in superlotto raden! Riktigt illa. Det blir ju till att hålla blickarna borta från dragningar/resultat och dylikt. Jag menar vad gör man om man inser att man hade vunnit en rejäl slant om man bara lämnat in bongen?! (visserligen på nätet men ändå)

*

2 dagar kvar och det har väl egentligen aldrig varit trevligare än så här på min arbetsplats. Men allt roligt har ett slut tyvär..

Sjuk

Ja så var man sjuk igen. Det har verkligen gått inflation i sjukdomar på senaste tiden alltså! Inge vidare detta. Man får väl hoppas att det blir bättre till helgen iaf.

*

Strax börjar matchen hela Borås av går runt och pratar om, Valencia-Elfsborg. Det ska bli väldigt kul att se. Tror dock på 4-1 till spanjorerna. Skiljer mil och åter mil mellan dessa båda klubbar.

*

Tre låånga daagar kvar på telia, ska bli väldigt gött att komma därifrån. 2 år där är lite för länge alltså. Nästa anhalt Hällefors!

Vad hände?

Ja vart ska jag börja egentligen?!

Helgen blev heeelt galen kan man väl säga. Startade lite lugnt i fredags med mig och direktör'n på Vimmel. Otroligt lite folk var det men vi öste på ganska bra ändå alltså! Lite för bra ett tag faktiskt..
Blev en ganska meninglös utgång till slut, inte en kotte i hela stan och trött som fan var man. Drog med 02.45 bussen hem mot en hägrande säng. Somnade som vanligt på bussen, satt väl där och sov som bäst när jag helt plötsligt vaknar upp av att jag ligger i mittengången och har en axel som pulserar av smärta. Vad fan hände tänkte Robin.. Chaffisen hade väl gjort en hastig gir och inte tänkt på att det sitter fulla och avdäckade alkoholister i bussen. Var bara att le lite åt alla gapskrattande resenärer och försöka hålla sig vaken resten resan..

Vaknade upp lite skönt bakis med seriösa varbergsplaner. Dom lades dock ner ganska omgående då fotboll och poker känndes mer lockande. Satt hos Alex från klockan 14 till 19 och sträcktittade på fotboll, tre matcher hann vi med innan vi drog till Forsman för några parti poker och lite pre party. Pär, Petter, Daniel, jag, Alex och Emil+Cai. Ett ganska bra gäng kan man säga, gick inget vidare så jag satte mig med mitt tyska lantvin och analyserade lite schyssta pokerknep från mina vänner.
Blev snabbt ganska tråkigt så vi taxiade oss ner till stan. Eller ja det blev bara Pär och Alex som hookade idén på lite krogliv. Träffade Tobbe-Kos på vimmel, hade tydligen blivit bjuden på drinkar av honom i fredags så det var ju bara att bjda igen där. Hängde lite vid baren men det var ganska dött där faktiskt. Pär kläckte sedan idén om att besök på Tonic kunde löna sig.. (Tydligen nya fjotisstället, perfekt för oss med andra ord! Hmm eller?) Tog mig tio minuter innan jag tog ett rejält snack med mr DJ och undrade vad det var för skit han öste ut på dansgolvet. Efter ytterligare ett par drinkar spelade musiken ingen roll längre, vi rockade loss likt patetiska stekare resten av kvällen hehe.

Sedan blev det kebabish och fyllesnack! Fröken Söder sprang förbi i vimmlet på stadens gator med ngt nytt lättraggat, vinkade av någon anledning till henne.. jaja.

Sedan blir det återigen buss hem till mörka skogen! Där det vanligtvis aldrig händer ett skit hände nu det galnaste av galnast! Så galet att det inte ens är bloggbart... Tur att man är så snäll kan man väl sammanfatta det med iaf.

SJUKT!

Vinst

Härligt att gå på fotboll idag. Grym stämning och en underbar 0-0 match mot ett tråkigt spelande Debrecen! Kejsarn klart bäst idag i konkurrens med Ishi! Såå Valencia nästa, snacka om tuff match. Estadio Mestalla nu på tisdag. Allt under 3-0 till Valencia är ju en sjuk överaskning för mig!

*

Soft med jobb nu! Är inte mycket att göra men det är ett nöje ändå!

The Simpsons

Blev ett besök på 2001 idag, Simpsons the movie. Den har blivit hyllad av de flesta filmskribenter och förståsigpåare men den var verkligen INTE bra. Nä tacka vet jag ett gammalt hederligt avsnitt på 25 minuter! Det blev ju inte direkt bättre av att J sitter med sin nya lekkamrat raden framför.. Det förstörde det mesta av stämning som infunnit sig inför filmen för min del. Eller ja det kommer väl förstöra stämningen resten av veckan skulle jag tro. Fan!

*

Seg match igår med, Johannesson gjorde sig sjukt impopulär. har aldrig varit med om att en domare behövt säkerthetsvakter för att ta sig ut från arenan förut. Men stämningen var jävligt uppskruvad. Bättre på onsdag!

*

Blev någon urtråkig förfest på Bergdalen i lördags med. En massa underliga killar som var tämligen tråkiga och beiga. Jag snyltade iaf till mig en trevlig fylla innan vi tog taxi till stan. Ganska seg kväll på krogen med. Vimmel var segt, träffade visserligen både Maria och Dahlin men nja. Stack till någon annan meningslös fest efter det. Pär och grabsen drog med oss dit. Det mest spännande som hände där var väl att en bög stötte, tafsade och klängde på mig samt sa att jag var assnygg. Vart finns tjejerna när man behöver dom? Detta blev nog för Robin och ett hastigt besök på Harrys hanns med innan bussen mot Martins sköna säng drog iväg.

Röj

Fredag-telia-fylla
Det sammanfattar gårdagen fint! Drog efter jobbet hem till fröken Edin och hennes stilfulla lägenhet på Bergsbo. Henoks sista dag på Telia skulle firas! Efter lite kortspel, tyskt lantvin och allmänt tjôt så vandrade vi ner till ett förbokat bord på rådhuset. Där väntade direktör Nygren med öl i handen. Blev någon sorts kyckling toast för min del, klart godkänt faktiskt. Efter vin och sliskig cider började nu fyllan bli ganska påtaglig.
Det blev besök på först Vimmel (där jag av någon jävla anledning skulle beställa in en pava rosévin..) och sedan Trägår'n innan kvällen avslutades på med en dam på Vimmel. Tyckte efter stängning att hon kunde behöva följe hem till mörka Göta..
Blev dock taxi hem då detta onödiga lilla äventyr gjorde så att jag missade bussen. 423 spänn, aldrig mer 127070 säger jag! Ja sammanfattningsvis kan man väl säga att direktörn gick från depp till att vara pepp när hans flicka tittade förbi. Henok och Niklas hängde kvar på träggan hela kvällen, Mia, Robban och Malins öden är dock för mig okända eftersom jag helt enkelt inte kommer ihåg.. Mkt oroväckande! För extraknäckerskan Emelie slutade kvällen i Pers sällskap. Hööks klockan 06.00! Mums Edin!

*

Match idag med! Kul som fan ska det bli, tråkiga KFF kommer på besök. Ska bli intressant att se hur mycket sämre dom är utan Ari. Synd nog är både Anders och Jari indisponibla idag. Det innebär att Denni får jobba som ett djur på mitten idag om det ska bli tre gul-svarta poäng. Heja di gule!!


*

Just ja! Träffade Maria igår med. Var väl kanske två år sedan jag såg henne sist. Gamla klasskamrater från Bäckäng är ALLTID trevligt att hänga med!
Även Mr Stenberg skymtades. Tråkigt nog hade jag redan gått in i dimman då.

*

Valencia Club De Futbol! Sjukt att se dom i Borås. Men jag ser inte det som något större hinder på Elfsborgs väg mot Champions League titeln.

Ölands stolthet

Ja vad ska man säga efter gårdagens bragdartade seger i östra Ungern? Utan Matt, Anders och Jari trodde jag på stryk eller som absolut bäst på ett kryss. Men Daniel Mobaeck från Färjestaden ville annorlunda och det är jag väldigt glad över (dock inte min hals). Efter att ha suttit en hel jävla dag och längtat efter en skakig websändning från någon obskyr websida kommer man hem till ett av åskan sönderbrännt modem.. Inte kul. Efter ett antal försök med gamla 56k:are så fick det bli radio... Inte bra för hjärtat... ... eller nagelbanden. Vrålet vid målet var hysteriskt och overkligt härligt, nästan lika härligt som Freddies nick i 89:e mot Paraguay. Dock inga glädjetårar denna gång :). Nu gäller det bara att knäcka "Loki" på hemmagräset med, inga problem va?

*

Så nu kan jag avskriva det befarade stalker ryktet! Känns ju bra..
Det piffar upp vardagen lite med sköna eftermiddagsdejter i parken, avslappnande på något sätt.

*

Lyckades förresten plugga in lite nya modem/router prylar i jacket så jag kan leva lite igen! Grymt teknisk man är alltså, imponeras bör ni!

*

Ja så ska jag ju vinna på lotto idag igen hade jag tänkt, fick mail från svenskapel precis. Kom igen nu då, det skulle väl inte vara för mkt begärt med en nätt vinst på 78 millar?! Eller..

RSS 2.0