Karlstad T.O.R.

Det blev lite inköp i den värmländska metropolen trots allt. En schysst jacka, ny plånbok, champagne och ett mätglas blev resultatet. Låg väl ändå i lä om man jämför med Ingemars shopping, men jag är nöjd.
I afton blir det middag at casa de Skåne, lär bli trevligt.

Måste fan diska också, hmmm det får nog bli morgondagens tråkiga problem.

Karlstad

Ja då var det dags för en liten utflykt. En ledig fredag måste utnyttjas på bästa sätt och därför blir det en liten utflykt till Karlstad för mig och Fredrik.
Målet? Att inhandla en vinterjacka samt ha det jäkligt trevligt. Ingemar har ju aldrig varit i Karlstad så det är minsann hög tid att han besöker denna metropol(?). Själv har man ju spenderat en hel del tid i kaffestan.
Nä nu är det take off så bäst att skynda på

Hmm

Jag har någon mystisk krigsskada på vaden, vartifrån den kommer har jag inte en aning om, men det ser ut att göra ont. Det är dock inte speciellt smärtsamt..

Annars har det varit en mycket lugn dag med lite svampplockning, chill och en kvällsprommenad minsann! Kallt som satan var det, så dags att fixa sig en ny vinterjacka, vart hittar man det? Inte i Hällefors iaf..

Pang pang!

Det var en minst sagt händelserik kväll igår. Starten var dock lugn och trevlig med grillning på gården tillsammans med Ingemar, Oskar och Thomas. Fläskfilé med rom o cola blev det. Inte illa! En klockren kombination som man brukar säga hehe. Det var en aning kylslaget så vi packade in oss hos Oskar. DJ Thomas spelade youtube klipp så det stod härliga till. Det var även någon slags Havana Club provning då vi hade fyra olika modeller av just Havana. Intressant och gott!

Youtube hos Oskar i all ära men vi bröt upp och stack bort till Gillersvägen, tyckte även att det var en bra idé att ge mina nycklar till F. Ingemar Mosesson för att han var ansvarsfull nog att ta med sig en väska.. Inget bra drag skulle det visa sig. Där blev det liv i luckan när vi dök upp, det var en jäkla massa kul grejer som hände där och framförallt jäkligt mycket trevliga människor! NU började det gå lite lätt utför för herr Pantzar. Vi tog oss iaf in till puben med vår fantastiska chaufför Emelie, poliskontroll och grejer längs vägen!!

Väl där blev det fart på dansgolvet, phu! KVällen gick i en rasande fart och vips så var klockan ett och kalaset var slut för den här gången. Eftersom jag hamnade på bussen hem och dom flesta andra stack på eftersläp till Per och Johan i Hyttan så uppstod det nu vissa komplikationer. Varken jag eller Ingemar hade en tanke på att mina nycklar inte befann sig i min ficka utan i hans väska. Klev återigen in på casa Gillers, och efter en massa ståhej och snack så hittade jag mig en soffa som såg skön ut. Klockan hann bli fyra innan jag försvann i drömmarna. Vaknade av att någon står och steker ägg och bacon klockan halv tio, vem fan steker ägg o bacon halv tio en lördagsmorgon!? Något snurrig försöker jag tänka.. Går sådär, mina nycklar är fortfarande kvar i Hyttan där efterfesten verkar ha varit något utöver det vanliga!
Ringer Ingemar och en timme senare är han hemma med inhandlad frukost och dricka, sicken service va! Däckade senare av i hans soffa.

Framåt ett när vi vaknat till liv igen kilar vi ner på stan för att kolla in marknaden och tivolit som har kommit till byn över helgen. Satan så mycket folk alltså!! Fick en riktig chock när jag såg alla människor. Hela byn var full av dom!


Vi spanade efter lite schyssta prylar att shoppa på oss men det enda vi hittade var sånt där äckligt marknadsgodig, Ingemar är tydligen förtjust i det så han köpte ett halvt kilo..
Traskade istället in på den fashionabla affären Billiga Niklas. Där fanns det grejer alltså!. Jag var på jakt efter en strykbräda och vips så står där en färgglad sak som min marknadsbudget med lätthet tålde. Pang pang så var jag en pryl rikare, bra grejer! 

Nu var vi uttråkade och sega så tog oss en tur ner till skånemaffian in the Hytt! Fotboll, poker och grandiosa-Calle sedan var eftermiddagen gjord! Ikväll lär det bli lugnt, men det blir garanterat en sväng ner på stan för att kolla in bönderna när dom åker karusell och blir fulla i öltältet!

Peace out 


Fredag

En ny härlig höstdag i Hell. Ledig idag med vilket känns skönt, blir väl ändå en sväng in till skolan om en stund för lite annat pyssel. Vad kvällen har att erbjuda står väl inte riktigt klart än, det finns många bud. Grillning låter ju fantastiskt, speciellt för mig som levt i arktisk sommar och inte grillat en enda gång!! Gillersvägen crew är också ett jävligt schysst alternativ, varför inte kombinera dessa två?? Låter som en lysande idé!

Back in Hell!

Back on track! Ja efter mycket intensivt kalasande så får man väl försöka sig på en liten sammanfattning av de första två veckorna i Hällefors. Det har iaf gått undan med rasande fart de här dagarna. Kan bero på att man haft jäkligt kul! Ettorna har blivit nollade av oss ansvarsfulla tvåor, mycket skönt folk vill jag lova! Jag har hunnit med att stå i baren två gånger och besöken på motsatta sidan varit många. Mellan alla roligheter och skandaler så har vi haft spritprovningar på skolan, intressant vill jag lova!

Klart trevligaste hittills var iaf gårdagens skiva! Fåra fadderbarn fixade till en brakfest som spårade rejält kan jag lova. Mat, fest, sång, en rad pinsamheter och tävlingar blev det. Fredrik och Oskar slocknade redan vid tio. Veklingar! Jag och Per dansade vidare i natten mot okända mål. Sjukt kul och jäkligt lyckat! Idag är det inte lika kul men jag har iaf gått två härliga promenader varav en inkluderade svampplockning. Mycket trattkantareller finns det alltså! My god.

Nu i afton har det varit mycket stillsamt och det bidde lite film hos Ossie, Morgan Pålsson är aldrig fel att slänga på. Slocknade tyvärr ganska snart i den alltför sköna soffan så missade väl ganska mycket, men wtf jag har sett den förut.

Nä nu bör jag sova för att orka en intensiv helg, Gillersvägen imorrn låter som en plan!


RSS 2.0