Death cab

Har fallit in i Death cab for cutie träsket igen här, blir en hel del lyssnande på deras "Plans" nu. Finns många guldkorn på den skivan vill jag lova.
Kylan biter sig kvar, det var 12 minus i morse igen precis som det varit den senaste veckan. Börjar bli lite väl kallt för en sörlänning som mig. Men men det blir ju hemfärd imorgon. Men först är det bakterieföreläsning, ingen kioskvältare direkt.

*

Har en del klappar kvar att handla, undrar just vad man ska köpa alltså..

*

Jag är dessutom orolig att den obligatoriska julaftonsvägningen kommer påvisa en viss viktökning sedan förra året..

Gryning över Hällefors

Gryning över Hällefors


Julklappar

Det börjar bli hög tid för julklappsinslagning nu, var nere på ica förut och handlade papper, tejp, etiketter och fin fint snöre. Jag tror det får bli kvällens underhållning. TV utbudet var nämligen anskrämligt dåligt, får hålla mig till The Simpsons och Family Guy på sexan, bra skit faktiskt.

*

På torsdag beger jag mig ner mot sydligare och varmare breddgrader, då börjar det så efterlängtade lovet! Inte dumt får jag säga, det blir dock en hel del uppgifter under lovet..

Kallt

Nu verkar det vara dags för en köldknäpp igen, kvicksilvret var nere på -12 för en stund sedan. Jag är inget större fan av kyla så jag kräver att det genast blir sommar, undrar om tomten kan fixa det..

*

Bakruset från nattens härjningar sitter där den gör och man får väl skylla sig själv antar jag. Det var hur som helst jävligt trevligt. Det tyckte nog samtliga 121 gäster också tror jag. Var hemma strax efter sex med Hällefors taxi. Ja det finns faktiskt en taxi på byn konstigt nog.

Melander

När Sven Melander var i sitt esse, stor komik:

http://www.youtube.com/watch?v=dcNfKQW9xZc&feature=related

Skåne

Hehe ja vad ska man säga..

http://www.youtube.com/watch?v=vQGEo2P8rnA&feature=related

Torsdag

Var nere på nobelgrejen i måndags där någon var vänlig nog att smitta mig med vinterkräksjukan, inget man längtar efter direkt. Men det är på väg att gå över nu.

*

Alla mina julklappar ser väldigt nakna ut där de står utan inslagspapper om sig, får ta och åtgärda det tror jag.

En gul Björ(C)k

Tyvärr så är nu länken i mitt senaste inlägg borttagen...

Det handlade om att en "guling" ville sälja en Björck. Lång och gul,(var även en bild på en hög och gul björ(c)k) skänkes mot avhämtning ungefär. Inte så kul nu när jag skriver det men det var hysteriskt skoj för en freak som Robin!!

*

Spela aldrig på West Bromwich, någonsin. Jävla skitlag säger jag.

Humor

Haha detta är stor humor från en Guligan som tappat hoppet..

http://www.blocket.se/vi/14413053.htm?ca=16_s

Lasse

http://www.youtube.com/watch?v=uA9_lx1snAM&feature=related

Riktigt skön nostalgi med Lasse Granqvist. Bläddra fram tills klockan står på 3.10.. Si himla lösa som alla lösa kan vara!

RSS 2.0