Blitzkrieg bop

Kolla in sicken hängiven publik, spana särskillt in axeldansen...

http://www.youtube.com/watch?v=QLWGSRQrbQs&mode=related&search=

(Såg för övrigt en fin fin dokumentär om nyss nämda luftslag häromdagen! Mkt intressant)

Vackert

Vackert


Vackert

Vackert


Vackert

Vackert


Det är störande med skeva fönsterbrädor

Ja jag menar man ställer dit en fancy lampa, en schysst innekrukväxt från ikea (grattis svenska akademien till ett nytt ord) så upptäcker man att dom jävlarna lutar. Hur kul är det.. Tände lite ljus häromdagen, sånna där mysljus som bättrar på den romantiska känslan en romantisk kväll, skeva fönsterbrädor gör dock att allt stearin lyckas rinna och lägga sig i ena kanten och gör ljuskuporna obrukbara... Jag säger bara vaffanculo SBO!!! (mitt lilla bostadsbolag här uppe i skogen). Fifan för snea lampor!

*

Lite tavlor skulle förresten inte skada på de svårt kala väggarna, ngt festligt och färgglatt.

*

På fredag väntar en 30 mil lång bilfärd ner mot sydligare breddgrader. Håll er undan alla LRF medlemmar och skaraborgsbönder. Låt traktorn stå på fredag
säger jag!!!

*

Märker att mitt bloggeri har smittat av sig på vissa.. Inga namn *host mia, *host mikaela.. jaja det är inte lätt att vara trendsättaren.

*

Facebook ja, detta fenomen som är så urbota löjligt, fånigt, fjantigt och beroendeframkallande!! :) U gotta love it. Återigen var jag långt före alla andra med detta. Då lilla Robin gick med redan i Februari, trendsättare någon?? (Självgod och dryg, jag?? neeee)

*

En bra dag för idrott idag minsann. Leksand lyckades vinna mot Almtuna med 4-2 efter bl.a. en skottstatistik i andra perioden på 17-0!! Hur kan man bara göra ett mål på så många skott? jaja det gick ju vägen ändå.
Det liljevita Tottenham vann hör och häpna en match idag, mot m'boro i ligacupen.. Men det är säkert nyttigt med lite segrar trots att det är en skitgrej som just ligacupen. Jag menar titta bara på Manchester uniteds resultat idag hemma mot Coventry i samma cup. Man U 0 mål Coventry 2 mål efter att Mifsud från Malta(!!!) nätat två gånger om...
Dessutom spöade BHC bajen med 6-3. Återstår att se om IFE kan flyta med lite och spöa BP på lördag.

Det regnar i Hällefors

Ja som sagt dagens väder på mina nya breddgrader är väl inget att bli direkt upphetsad över. Grått, trist och duggregn. Har blivit en sväng nere på skolan idag också, lite föreläsningar om vetenskap och metodik mm mm. Jättespännande är ett ord som inte bör användas för att beskriva dagens verksamhet..

*

Återstår en hel del pill med lägenheten. Gardiner, fastskruvande av hyllor, speglar, tavlor och diverse andra småprylar som gör det trevligt. Nu är iaf stereon på sin rätta plats (tror jag :)).
Funderar på om det kanske är läge att leta reda på tvättstugan, det börjar tryta på strumpor och annat.

*

I afton blir det fotboll & eventuellt innebandy nere i Hyttan, får se hur detta går. Man är ju inte direkt i form om jag säger så. En stabil karriär i Målsryd räcker inte långt bland elitspelande kockar..

0-0 hos Per

Sverige håvade in ytterligare en poäng gårdagens derby mot Danmark. En match som blå-gult borde ha avgjort redan i första halvlek men Zleitan och co fick liksom inte in bollen. Ganska okej resultat för nu krävs det nog ganska mkt för att missa avancemang till Schweiz/Österrike nästa sommar.

Kvällen förlades till Pers lägenhet på Gillersvägen här i Hällefors. Han var trevlig nog att bjuda på både fint boxvin (dock inte Gato Negro!!!) och sourcreme & onion chips (med dipp!) Vinglade hem lite salongs med stjärnan arm i arm frammåt elva tiden.

*

Nu blir det paj, såndär färdiggjord paj från Felix som man bara slänger in i ugnen och äter. Mmm gott, billigt och enkelt.

Blir en tripp ner till metropolen Örebro om en stund. Behöver shoppa på mig lite saker som kan vara bra. Tex en skrivare.

C-J i högform!

http://www.youtube.com/watch?v=DAPTjxLiaoA

Här är gurun i högform. Han missade vår debutantmiddag här i grythyttan pga en blixtvisit til Bourgogne (Frankrike). Så kan det vara, kul hade vi iaf, det rökta gräsandsbröstet var speciellt trevligt.

Svettigt i Västmanlands skogar!

Fifan vilken första dag i plugget! Sanslöst med info om allt och alla möjliga saker som var supeviktiga för tentamen, internetlösenord, nollning och obligatoriska litteratur listor.. Svettigt värre! Lägg därtill två
stycken hemuppgifter.. Första dagen, där fick jag som trodde på en lugnare start.

*

jaja imorrn kan man tillämpa den härliga sloganen som Gevalia använder sig av.. Underbart javisst!

*

Har fått fortlöpande info från min man på plats på strömvallen i Gefle.. Martins första sms lät: "dags att sälja Augustsson nu?" Ingen vidare start med andra ord. Verkar ha varit en riktig skitmatch från gulsvart sida. Tur då att Matt satte en cykelspark i krysset med 10 kvar.. Nu blir det grymt svårt att plocka hem guldet.

Här är skolan

Här är skolan


Härlig dag

Var i staden Borås och handlade på mig lite bra och ha grejer till lägenheten. Det blev bl.a. Mopp+mopphink, hänglås, duschskrapa och en stor plastbunke..
Sedan fick det bli lite pasta och tyskt lantvin från Willys respektive systembolaget.
Efter det började en av mitt livs bästa dagar, wow! Stjärnan är obeskrivlig så därför låter jag det stanna vid det. Just obeskrivlig alltså.

*

Så imorrn bär det av uppåt till Västmanlands Hällefors igen. Skolan drar igång på måndag klockan 09.00 i måltidens hus i Grythyttan.
Men fifan för att åka bil i ytterligare fyra timmar. Hmm jag kan ju räkna rondeller på vägen upp, spännande!

RSS 2.0