ACN

Frejdig fotboll från Afrika är inte så dumt som underhållning en grå måndag i Hällefors. Mycket snygga mål och riktigt finlir, just nu av Ghana mot Marocco. Lägg till en Gorbys pirog och lite Proviva jordgubb så har det skapats en kulinarisk högtid med.

*

Nu bär det strax av ner till radion för lite sändning mm

ÖL

Ölprovning idag som sagt, blev en hel del öl alltså. Lite för många. 29 stycken på tre timmar närmare bestämt.


*Falcon Export
*Zeunertz Merke
*Åbro Original
*Nils Oscar God Lager
*Norrlands Guld
*Spaten
*Budvar
*Warsteiner
*Krusovice
*Old Gold
*Samuel Adams Boston Lager
*Newcastle Brown Ale
*Wells Bombardier
*Nils Oscar India Ale
*Liberty Ale
*Orval
*Chimay
*Hoegaarden
*Dom Kölsch
*Anchor Steam
*Schenkerla
*Timmermans Kriek
*Yeti Imperial Stout
*Nils Oscar Kalasöl
*Arton56
*Heaven
*Guiness
*Left Hand Milk Stout
*Carnegie Porter

Ja det var ju ganska många det. Blev lite mycket i slutet om man säger så. Om någon behöver ett smakutlåtande så kan ni ju höra av er, kan ju till exempel vara bra att veta vilken som smakar rökt skinka!

Träning

Det händer grejer i munnen alltså, nu verkar hela bettet ha förändrats. Skumt må jag säga. men men nu är iaf den värsta smärtan borta.

*

Blev träning idag med, en intensiv kväll nere i Hyttan. Fullt ös så nu är man rejält sliten i benen. Blir väl förmodligen träningsverk imorgon. Då blir det ölföreläsning plus ölprovning, mycket intressant.

Hemtenta

Alltså den här grejen med hemtenta är inte riktigt min melodi det står helt klart. Att leta reda på svar runt hela internet tar längre tid än man tror. Lördagsunderhållningen har sällan varit sämre kan jag väl säga, men men det är ett nödvändigt ont.

*

Matchen igår var det sämsta jag har sett Leksand prestera. Inte en passning rätt! Det var lojt, tafatt och allmänt likgiltigt från många spelare. Lirare som Petrovicky, Hedlund, Vopat, Nielsen, Karlberg, Hultgren, Eneqvist och Belfour var riktigt under isen! Inställning och kämparglöd var det endast Ollas och Bellemare som visade. Bättring annars blir det fan ingen elitserie nästa år heller!

*

Det blåser även i Karlstad! Jag håller mig inne för att undvika fallande träd och annat skit som flyger runt.

*

Tandjäveln värker fortfarande, ett par mjuka cheesburgare var det jag hann få i mig igår. Tuggande är nästan helt uteslutet varför jag går på en stabil diet av gröt, youghurt och soppa..

Fräcke Fredrik

Veckans konversation utspelade sig på väg ner till ICA i onsdags. Jag och Fredrik från Gällivare bröt upp vårt pluggande av dvärgbandmask och streptokocker för lite frisk luft. Det var en helt vanlig grådaskig kväll i den nya global warming värld vi lever i. Statoil låg öde och fukten gjorde glasögonen immiga. En tyst och stilla färd är det när Fredrik från norrlands djupa skogar plötsligt säger; "det här är som Pajala, nä det är fan värre alltså". Jag som aldrig besökt denna nordliga metropol går tyst och stilla bredvid och lyssnar till hans breda utläggning om hur fruktansvärt Pajala är. Jag insuper informationen från den kloke norrlänningen och vår färd i Hälleforsnatten fortsätter mot okänt mål.

*

Tenta imorgon, vi får väl se hur det går. Man hoppas ju såklart på att ha pluggat in rätt grejer, den som lever får se.
Är även ett hett möte mellan Bofors-Leksand imorgon. Blir först en liten roadtrip till Karlstad för upphämtande av ivrigt väntande flickvän och sedan tillbaka mot Karlskoga där spektaklet utspelar sig. Hoppas att kvalserieformen börjar närma sig så smått nu.. Ett tips med Belfour i mål blir 4-2 till dom blåvita krigarna från dalaskogen!

RSS 2.0