Sova!

Nu ska jag nog sova! Gonatt.

Dj och direktör'n

Det lutar åt att det blir en avslappnad kväll på sörmarksgatan 171. Jag, Martin o Gustav. Jag kommer att agera ansvarsfull chaufför kvällen igenom vilket ska bli intressant! Lär stöta på Tobbe på vimmel och Henok på träggan (om man nu vågar sig dit). Kanske även ett besök hos Malin hinns med, den som lever får se.

*

verkar som att Bent har börjat sin avbetalning, 2 mål och skönlir mot Orlando Pirates lovar gott inför premiären om ett par veckor. Med Bent, Berbatov, Keane och Defoe så känns anfallssidan grymt stark! Finns det något lag som har starkare forwardsuppsättning ?

:-)

Penicilin är bra knark alltså, rekommenderas med varm hand. Lite smolk i glädjebägaren är dock att man inte får dricka alcohol när man går på kur. Detta gör morgondagens planerade fest/krogbesök en aning tråkigare. Var iofs länge sedan Robin var nykter ute på krogen nu så det ska bli intressant, mkt intressant!
Än så länge så är de tväl direktör Nygren och Martin som ska med, det lär dock bli fler under kvällens gång.
Det ryktas även om en nattlig tur till Landvetter natten mot söndag..

*

Fixade biljetter till IFE-Debrecen med, fan här ska verkligen inte missas en enda match i klubbens första, historiska, Champions League resa!

*

Jag säger AJ till en mun full av blåsor. Det smärtar mer än vad man någonsin kan tro!!

*

Vissa tror visst fortfarande på stalkerteorin haha. Bra där "Rayna"

Bra gjort

Bevittnade under gårdagens kväll en spännande match i svampligan mellan IF Elfsborg och Linfield FC. Matt Svenssons turliga 1-0 räckte hela vägen till östra Ungern! trevligt sa Bull.

*

Besökte farbror doktorn idag med. Ja men du har ju halsfluss Robin, sa han. Okej, sa jag. Sedan fick jag betala lite dyra piller och åka hem. Inte mer med det. Blir nog jobb imorrn då, till vissas stora glädje..


*

Just ja! Noterar att man inte ska dricka alcohol i samband med penicilin, hmm helgen är ju förstörd! Illa.

Vad man tror är inte alltid sant.

Man tror gott om folk som är trevliga, helgjutna och lattjo. Men fan vad man kan bedra ibland.. Vänner är en sak, familj en annan. Thats it!

*

Kirstis Marre gick ut stenhårt med ett (enligt honom) stensäkert 1-4 tips i gnagets favör. Gerds Robin valde lite mer strategiskt att fegsatsa på 1-2. Mitt höll i 86 minuter.. Sedan gick allt åt helvete. Lika bra det, jag menar vad ska man med 600 spänn till!?

*

Jag tror att någon tror att jag är en stalker! :)

Jahapp!

Barackfesten skjuts upp pga en liten miss i planeringen. Men det lär väl dyka upp lite andra erbjudanden om rajraj inför kommande helg hoppas jag. Kos? Direktörn? Martin? Pär? Petter? ja som sagt..

*

Ödmjukhet är en dygd. Folk från Sveriges Hufvudstad har inte riktigt hängt med där..

*

26 dagar kvar and counting!

Lådviiner

Martin beskrev fenomenet bloggande på ett fint och ganska tänkvärt sätt häromdagen: "blogga gör man när man är nere". Ja men visst ligger det ganska mkt i vad den gode Johansson säger. När man är bitter o jävlig så är skrivkrampen obefintlig. I tid av glädjerus och hallabaloo känner man inget behov av detta (för tre år sedan helt okända) bloggande!

*

Fröknarna Augustsson dök upp i radiovågorna på väg till Telia i morse. Beskrivningen fyllekåt kommer i ett helt annat ljus när man umgås med de två tvillingarna från Blekinge.. 

*

Glöm Örebro kamrater, här vankas det skog, småstad(om ens det)sidyll och Gato Negro. Grythyttan it is.




Grythyttan, kan det va något?

Så fick man då sitt antagningsbesked till högskolan.. Måltidskreatör vid Örebro universitet blev det. Ja vad ska man säga om det egentligen? Plugga i Grythyttan tillsammans med Carl-Jan på en av Sveriges mest eftertraktade utbildningar i sin genre... Sånt tackar man inte nej till i första taget! Ska bli sjukt intressant detta.

Kan man verkligen bo där? Klart man kan!

*

Det talas om poker med syrran, Emelie o Henok på lördag. Det går hem hos mig iaf! Med en avslutning på Trägår'n så kan det nog bli en riktigt kul kväll minsann.

Härligt

Ja men visst är det underbart att gamla fina Elfsborg spöade AIK ikväll! Jag njuter mmmmmm
Inte lika kul för min kära kamrat Martin, eller hur Martin..

*

Hmm det är bara måndag/tisdag och man funderar redan på vad helgen har att erbjuda. Jag vet vad jag är sugen på men det kan bli väääldigt svårt att få till det alltså. Men va faen tuffa utmaningar kräver ju ett absolut maxpresterande från mig! Framförallt mentalt! Hoppas hoppas... 

*

Nej nu väntar underbara Telia om drygt 6 timmar, dryyygt!

Skön lördag

Jao det blev ju en skön tillställning i Äspered, tack Henok!
Bravo äppeljuice och vodka var en  öväntat bra kombination faktiskt, ska nog tetstas igen minsann. En hel del oväntade människor dök upp också. Kul! 
Inget nakenbad blev det heller trots allt snack..
Tack Calles kusin som var vänlig nog att svänga hem mig vid fyra snåret!

*

Varför kör man så många varv i Formel 1? Men framförallt; varför kollar folk på skiten?

*

Jobb imorgon känns otrevligt! Det finns saker som är mer utvecklande än att vara på Telia.


 

Flickor?

Ja vad ska man säga egentligen? Detta släkte som ingen av det motsatta könet till fullo kan förstå!
I ett läge av total oförståelse och en naivitet som nu framstår som nästintill monumental så så kan man ju egentligen bara skratta åt skiten! Men hur lätt är det när man har blivit skjuten i ryggen tre gånger och sedan trampad på?? Hur kan känslor förblinda så totalt!?
Nä tacka vet jag gamle Pumba från lejonkungen: "lämna det bakomflutna före dej" låter som en bra idé just nu.

*

Så får man ett sms från Martin i morse (11.27) om att Fredrik Björck har skrivit på för Elfsborg.... Ja jag vet itne vad man ska säga om det egentligen. En i mina ögon otroligt överskattad spelare! Men men man ska ju ge alla en chans först... Titta på Jon Jönsson.

*

Afterworken igår blev ju relativt lyckad! Eller afterwork o afterwork, jag med kompis(Martin), syrran med kompis och direktör Nygren. Men jävlar va trevligt vi hade. Efter en inledande tretimmars sittning på Rådhuset kilade vi i ösregnet in på Vimmlish. Där kom koskillen förbi och i sina oslipade modebrillor såg han ganska vuxen ut, najs där Tobbe! Sedan fick vi tag i Pär the man på ett tydligen ganska tomt trägår'n. Han lotsade oss sedan igenom en bra avslutning på Tonic. Syster åker nog inte buss mer förresten, tur att storebror tänkte på att ta med sig en påse från Borås kebabish! Hemma 04.00 och sängen, den sjunde juli 2007, såg mer än välkommen ut i det gryende dagsljuset..

*

Undrar om festiliteterna i Äsperedsskogen blir någe skoj, man kan ju hoppas iaf! henok har gjort lite förfrågningar och det visade sig att den onämnbara som skjuter folk i ryggen inte kommer. I like!
Nej nu väntar Smirnoff bakom hörnet

Ja se den där Malin

Jo men man kanske skulle börja med sånt hära bloggande!? Har hört från en, än så länge, ganska okänd dam att det är beroendeframkallande. Får väl se om jag fastnar i "träsket" men möjligheten är inte omöjlig!

                                                      *                                                 

SÅ vad skriver man när man inte har så mycket att skriva+ Jo man skriver vad dagens begivenheter har givit...
Hmmm, jobb på telia, packa mobiler i små bruna papperspåsar, äta hämtmat från torgkiosken... ...dagen har inte givit ett skit! Mer än trevligt umgänge med Mr affro himself, henok. Trevligt minsann.

*

Ja just det, den där Malin verkar vara en trevlig prick som nog kan vara kul att ta några moves med på träggans alldeles för lilla dansgolv.

*

***Illa IFE.



RSS 2.0