Friluftsliv

Det har varit en mycket trevlig dag i Bergslagens djupa skogar. Efter Kallas dominans gav vi oss iväg på en liten grillnings/hugga gran/fisketur ut i skogen. Jag och herrarna Mosesson, Rantzén och Wall samt den förnämliga Blerta Jashari begav oss ut i vildmarken för lite äventyr. Målet var att fiska och få fisk, grilla korv samt hugga gran.
Vi hittade en schysst sjö, ett riktigt superbra ställe att grilla på och till slut även några granar. Fiskarna hade dock gått i ide för vintern.. Vid brasan bjöds det på varm choklad med punsch, grillkorv, banan, skumtomtar, Jokk och många andra härliga delikatesser. När mörkret, strax efter kl fyra, började smyga sig på packade vi ihop vårt lilla entourage och åkte hem. Mätta och belåtna och med två granar i bagaget så var vi ganska nöjda.

Så efter ett skönt bad är all röklukt borta och nu stundar ett rykande hett hatmöte i Italien mellan FC Zlatan och Juventus. Tänkte kolla in matchen nere hos Per och Johan, pågarna som vet allt som är värt att veta om Zlatan. Matchen då?? 0-0 såklart, äckligt italienskt!


Kommentarer
Postat av: Anonym

vad är väl skumtomtar och varm choklad framför brasan när vi i norge har julebrus? :D och äckligt jättedyra chokladkalendrar.

2008-11-25 @ 21:09:44
URL: http://tidsfordriv47.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0