En lite notis bara

Rökning dödar!

Barhäng

Igår var det debut för mig som bartender på studentpuben nere i Grythyttan. Jag och Linus agerade stiliga drinkblandare från 22 till 01. Det gick en aning knackigt i början men sedan kom man väl igång och blev varm i kläderna, mojito och cuba libre var kvällens två huvudnummer. Två mycket goda drinkar om jag får säga det själv. latinokvällen var välbesökt och folket gillade verkligen musiken, kul! Det var dessutom radio sändning igår. Bra musik och stabila radiopratare gjorde programmet till succé som vanligt.

Idag blir det en lugn dag med grupparbete och lite annat smått och gott. Imorgon däremot så kommer Martin ner från Gävle och hälsar på för första gången. Anledningen till detta celebra besök stavas HOCKEY. Det är ju nämligen så att Borås HC som han håller varmt om hjärtat plötsligt har chansen att få kvala mot elitserien. De ligger en poäng bakom Bofors med två omgångar kvar. Nu har det lämpat sig så att de båda lagen möts i Karlskoga på fredag. Snacka om nervig match för de båda lagen då just den matchen med största sannolikhet avgör vilket lag som får chansen till playoff. Även Mikaela och hennes sambo Josefin ska titta på matchen live. Det blir starten på en hektisk helg..

Mångsidighet

Uterumstak, carports, barnkläder, trampbilar och trampoliner. Vad har nu dessa saker gemensamt? Spana in bilden och ni ser hur fyndiga och mångsidiga företagen häruppe kan vara.

Hällefors i ett nötskal



En bild säger mer än tusen ord...

Vallonvägen i fortsatt snöyra och föreläsning med Michel Jamais

Vallonvägen i fortsatt snöyra



Föreläsning + provning med Michel Jamais


Snö och livets vatten

Inte nog med att det snöade som satan igår natt idag har det fortsatt med ominskad kraft, det kräksnöar verkligen som Sven E så stilfullt brukar uttrycka det. Hällefors kommun verkar inte direkt ha ett överflöd på plogbilar heller.. Tv sändningarna är ur funktion, mobilstörningarna är påtagliga och bilar står lite varstans i diket.

*

Inne i skolan var det dock varmt och gemytligt. Föreläsningarna med dryckes gurun, Michel Jamais, har varit en riktig höjdpunkt. Igår och idag har vi provat, smakat, testat, kombinerat och druckit av alla möjliga och omöjliga varianter. Kul som bara den. Dagens lektion inleddes iaf med en hel del öl. Bl.a. Ett par fina flaskor från Belgien. Sedan blev det brännvin, Hallands Fläder, Rånäs, OP Andersson, Linie Akvavit, svarta vinbärs brännvin, Beska droppar och en dansk akvavit som har försvunnit ur minnet. (tror det var Aalborg). Detta var så intressant att det blev två inköp av böcker skrivna av tidigare nämnda föreläsare.

*

Så var bilen klar från reparationen då! Vänster bromsrör är numer helt nytt. Det hade varit lagat en gång tidigare, men då såpass dåligt att det låg och skavde sönder igen. Hoppas att min lokala verkstad gjort det rätt.
859 bagis gick kalaset på, härligt...

RSS 2.0