Höst!

Det börjar märkas att hösten närmar sig, eller den är väl redan här. Det är väl bara man själv som har lurats av sommarens sista dödsryckning de senaste veckorna. Frost, kyla och några snöflingor har redan synts till, det är inte direkt så att jag längtar efter en lång kall vinter.

Då är det skönt att ha bokat en resa till Barcelona i oktober, ett slags gött uppbrott i den Hyttiska vardagen här i Bergslagen. Skavsta-Girona med hotell i tre dagar för strax under 2000 kr. Helt okej, nu ska vi bara fixa biljetterna till Zlatans match. Det kan bli saftigt, vi har räknat på att det i runda slängar kommer att kosta 8 kronor i minuten för att se Barcelonacirkusen live på Nou Camp. Men det får väl vara värt det, det är ju trots allt någon form av historiska vingslag över Ibra och hans framfart. 19:e-22:a okt!

Stockholm igår och spanska vindagen på operaterrassen. Mycket goda viner och en del mindre trevliga, bästa var utan tvekan de viner som wine trade hade! Druvor från över 100 år gamla stockar gjorde vinerna riktigt bra! (och dyra).

***

I dag blir det till att lira lite fotboll här i Grythyttan, man måste aktivera sig annars får man lappsjuka fortare än kvickt! Får väl sätta några i krysset på en gång för att sätta sig lite i respekt..

Debutantmiddag imorgon, fest och glamour hoppas vi naturligtvis på! Det lär iaf inledas med Champagne på lite olika bjudningar runt om i byn, själva balunsen drar igång vid 18 och vi hoppas på mycket nöje, ja tack!







Svart trumpetsvamp (Höst)



Nyplockade lingon (Höst)

Kommentarer
Postat av: Mamma

Det med fotboll tycker jag låter bra...träning

är mycket bra för en 24-årig kropp.

puss

2009-10-01 @ 07:33:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0