Sydafrika

2 månader i Sydafrika är nu över och jag är hemma igen. Trodde på mulet, snöslask och nollgradigt innan vi landade men det var ju ett helt fantastiskt vårväder som man möttes av. Skönt efter sista veckan i Kapstaden som var väldigt molnig och regnig.

Det har varit otroligt mycket vin och vingårdar som vi har avverkat under våra veckor där nere. Självklart har vi även testat det Sydafrikanska köket vilket visas här:



Från början; Elandantilop, Bläsbock, Impalaantilop, Krokodil, Kudu, Oryx/Gemsbock, Springbock, Strus och Vårtsvin.

Det är en hel del exotiska djur som har fått sätta livet till när vi har farit runt och ätit. Favorit är Springbock, Oryx/Gemsbock och Kudu. Riktigt bra grejer som är otroligt fina och möra! Testa om möjlighet ges!


Kommentarer
Postat av: Zelo

Absolut, springer jag på en kudu så ska jag klubba den och kasta upp på grillen omgående.. ;)

Lät riktigt spännande med massa exotiska djur till middag.

2009-05-08 @ 23:08:31
Postat av: Ankan

Välkommen hem! Skönt att ha dig helbärgard i Svedala igen . Blev lite orolig ett tag med inbrott o div andra otrevligheter. Håller mig till lammkotletter från Nya Zeeland. Gottgottigottgott det med.

2009-05-09 @ 16:36:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0